Mike Jansen

Marco Smink

Egbert Smit

Medewerkers

Marco Smink
Fysiotherapeut-Eigenaar

 

Omdat u bij het kiezen van een fysiotherapeut kiest voor een persoon – en niet voor zo maar een therapeut - stel ik me graag aan u voor: mijn naam is  Marco Smink en ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Als persoon ben ik te beschrijven als een sociale, enthousiaste en gedreven persoon. Mijn beloning haal ik uit het helpen van mensen bij het behalen van doelen die zij voor zichzelf hebben gesteld en vaak als onhaalbaar zien.

 

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gek op sporten en bewegen. Het was dan ook logisch dat ik na de middelbare school naar het C.I.O.S  - opleiding tot sportleider - ben gegaan. Als specialisatie heb ik op het CIOS bewegingsagogiek gevolgd. Hierbij begeleid je mensen  bij het realiseren van gedragsinzicht en - verandering door gebruik van beweging. Na het CIOS heb ik me gespecialiseerd in fysiotherapie aan de internationale academie voor fysiotherapie “Thim van der Laan”.  

Naast deze studie ben ik voortdurend zeer actief geweest in de fitness wereld. Zo verzorgde ik allerlei soorten lessen, van individuele fitnessbegeleiding tot groepslessen aerobic en spinning. Na het afronden van mijn studie ben ik - naast mijn fitness activiteiten - begonnen als fysiotherapeut. Zo heb ik lang gewerkt op psychiatrisch ziekenhuis Meerkanten (voorheen Veldwijk) in Ermelo en heb ik zeer prettig gewerkt bij Fortius in Nijkerk. Ondertussen ben ik twee jaar lang succesvol eigenaar geweest van een sportschool. In de tussentijd heb ik – in het kader van permanente educatie en persoonlijke ontwikkeling - de opleiding manager sport fitness and leisure van de overkoepelende organisatie fit!vak met goed resultaat afgerond. De laatste opleiding die ik gevolgd heb is een opleiding tot NLP practioner, waarmee ik mensen kan coachen op basis van NLP.

 

Eind 2008 kreeg ik het aanbod om bij Action center Hoogland een fysiotherapie praktijk te starten. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Voor een deel omdat ik het zelfstandig ondernemerschap miste en voor een deel omdat ik graag op mijn eigen wijze wil investeren in het opbouwen van een langdurige relaties met u als klant, zodat ik u kan helpen met het behalen van de gewenste resultaten.

 

Per november 2020 verhuizen we met de praktijk naar een zelfstandige ruimte aan de spaceshuttle in Amersfoort.

 

Marco is op maandag en vrijdag aanwezig in Hoogland, dinsdag, woensdag en donderdag in Scherpenzeel

Mike Jansen
Fysiotherapeut

 

Mike is gediplomeerd fysiotherapeut en  bekend in de fitnesswereld. Hij  heeft al een aantal jaren ervaring als fitnesstrainer en personal trainer. Daarnaast werkt hij ook als groepslesinstructeur. Hij is zijn hele leven al met sport en bewegen bezig, dit is van jongs af aan begonnen bij de judo en hij is nu een fanatieke sportschool bezoeker.  

Mike: “Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen met bewegen, ongeacht leeftijd of fitheid.  Ik streef er naar om op maat te begeleiden en een uitdaging te bieden. Hopelijk behouden mensen zo het plezier van bewegen.”

 

Mike is op woensdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in Hoogland, maandag, donderdag en vrijdag in Scherpenzeel

Egbert Smit
Fysiotherapeut

Sinds 2018 is Egbert werkzaam als Fysiotherapeut en in December 2019 is hij voor Active Fysio and More werkzaam op de locatie Hoogland.

 

Egbert heeft niet altijd als fysiotherapeut gewerkt, hij heeft gekozen voor het vak fysiotherapie omdat hij graag mensen wil helpen om van klachten af te komen waar men zelf niet vanaf kan komen. Daarbij vindt hij fysiotherapie een fantastische combinatie tussen interactie met mensen, sportiviteit, werken met je handen en goed nadenken.

Wat hij bijzonder vindt aan dit vak is de momenten waarop iemand een spreekwoordelijke stap vooruit maakt. Dat iemand realiseert dat iets weer beter gaat dan vorige keer. "Op dergelijke momenten weet je als therapeut en als cliënt dat je goed bezig bent en dat al het werken loont." aldus Egbert.

Egbert is op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag aanwezig in Hoogland

Persoonlijke aandacht staat bij Active Fysio and More hoog in het vaandel en hierin onderscheiden wij ons.