top of page
marco-mike-amersfoort.jpg

Marco Smink

IMG_0216.jpeg

Renee Denis

Medewerkers

Marco Smink
Fysiotherapeut-Eigenaar

 

Omdat u bij het kiezen van een fysiotherapeut kiest voor een persoon – en niet voor zo maar een therapeut - stel ik me graag aan u voor: mijn naam is  Marco Smink en ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Als persoon ben ik te beschrijven als een sociale, enthousiaste en gedreven persoon. Mijn beloning haal ik uit het helpen van mensen bij het behalen van doelen die zij voor zichzelf hebben gesteld en vaak als onhaalbaar zien.

 

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gek op sporten en bewegen. Het was dan ook logisch dat ik na de middelbare school naar het C.I.O.S  - opleiding tot sportleider - ben gegaan. Als specialisatie heb ik op het CIOS bewegingsagogiek gevolgd. Hierbij begeleid je mensen  bij het realiseren van gedragsinzicht en - verandering door gebruik van beweging. Na het CIOS heb ik me gespecialiseerd in fysiotherapie aan de internationale academie voor fysiotherapie “Thim van der Laan”.  

Naast deze studie ben ik voortdurend zeer actief geweest in de fitness wereld. Zo verzorgde ik allerlei soorten lessen, van individuele fitnessbegeleiding tot groepslessen aerobic en spinning. Na het afronden van mijn studie ben ik - naast mijn fitness activiteiten - begonnen als fysiotherapeut. Zo heb ik lang gewerkt op psychiatrisch ziekenhuis Meerkanten (voorheen Veldwijk) in Ermelo en heb ik zeer prettig gewerkt bij Fortius in Nijkerk. Ondertussen ben ik twee jaar lang succesvol eigenaar geweest van een sportschool. In de tussentijd heb ik – in het kader van permanente educatie en persoonlijke ontwikkeling - de opleiding manager sport fitness and leisure van de overkoepelende organisatie fit!vak met goed resultaat afgerond. De laatste twee opleidingen die ik gevolgd heb zijn een opleiding tot NLP practioner, waarmee ik mensen kan coachen op basis van NLP, en een opleiding tot orthomoleculair therapeut.

 

Eind 2008 kreeg ik het aanbod om bij Action center Hoogland een fysiotherapie praktijk te starten. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Voor een deel omdat ik het zelfstandig ondernemerschap miste en voor een deel omdat ik graag op mijn eigen wijze wil investeren in het opbouwen van een langdurige relaties met u als klant, zodat ik u kan helpen met het behalen van de gewenste resultaten.

 

In 2014 kreeg ik de kans om in Scherpenzeel een sportschool over te nemen, hierin is de tweede vestiging van Active Fysio and more gevestigd en wel aan het Doornboomspark 14a.

Per november 2020 zijn we verhuisd, met de vestiging in hoogland, naar een zelfstandige ruimte aan de spaceshuttle 8b in Amersfoort.

 

Marco is op maandag, vrijdag en zaterdag aanwezig in Amersfoort, dinsdag, woensdag en donderdag in Scherpenzeel.

Renée Denis

Fysiotherapeut-Manueeltherapeut

Renée is op maandag en donderdag aanwezig in Amersfoort

Persoonlijke aandacht staat bij Active Fysio and More hoog in het vaandel en hierin onderscheiden wij ons. 
bottom of page